account_balance_wallet

Více možností způsobu platby

Platbu můžete uskutečnit v hotovosti, převodem z účtu nebo na splátky.

thumb_up

Nemusíte nikam chodit

Vyberte si nábytek rychle a jednoduše. Neztrácejte čas chozením po obchodech.

Jednoduché vybavení

Nábytek si nakoupíte jednoduše přes internet.

Pobaltská kuchyně: Kalorické maso i chleba | Magazín ...

Kuchyně všech tří států se od sebe trochu liší, avšak jejich společným jmenovatelem je bezesporu vepřové maso. Je to nejoblíbenější druh masa napříč celým Pobaltím a setkáte se s ním ve všech restauracích. Pro přímořské státy je rovněž typický výskyt

Francouzská kuchyně - vše o jídle a pití ve Francii | CK Mundo

Zároveň ale maso minimálně ve stejném množství doplňuje i zelenina. Světově proslulý je francouzský chřest a baby karotka, oblíbená je i čekanka, artyčoky, květák, špenát či dýně. Francouzi jsou velcí gurmáni a ze své kuchyně nevynechávají ani křepel

Mexická kuchyně - recepty plné barev a koření - ...

Mexická kuchyně - recepty plné barev a koření ... Kuřecí maso si nakrájím na kostičky, slaninu jakbysmet. Cibuli (2 ks) nahrubo. Cheddar (pokud se vám zdá cheddar moc drahý, prosím, nedávejte tam... více o Quesadillas II. Mexická polévka z naší hospo

Geniální trik do kuchyně: Zaručíme vám šťavnaté a měkké ...

Někdo preferuje maso před pečením zatáhnout prudkým opečením na tuku. Klidně to udělejte, pečínka bude mít pevnější kůrku, není to ale vůbec nutné. Drůbež vkládejte vždy bez opečení a před koncem pečení (1,5kg kuřeti stačí asi 90 minut, 3kg kachně ne

Čínská kuchyně: LA´C recept -

Na pánvi rozpálíme tuk a prudce na něm osmahneme připravené maso a v zápětí přidáme cibuli a kapii, cca 2 minuty zlehka prohazujeme a pak přidáme nachystaný záliv. 2 minuty podusíme a nakonec zakápneme červeným olejem a čínským octem.

Česká kuchyně - recepty na snídaně, svačiny, obědy, večeře ...

Česká kuchyně často využívá při přípravě jídel smetanu, sázíme na pečená masa i přírodní omáčky. Vynikáme v pečení koláčů a mnoha druhů pečiva. Jsme jedny z mála, kteří mají několik druhů mouky. Česká kuchyně využívá při vaření ovoce, zeleninu, luště

Světové kuchyně: Norsko, Švédsko a jak se připravuje sobí maso

V našem seriálu o světových kuchyních jsme se rozhodli vydat víc na sever a prozkoumat zákoutí norské a švédské kuchyně. Koňské kuličky stranou, na Jobstime nás spíš zajímalo, jak připravovat sobí maso a další méně známé prvky kulinářství na severu E

VIETNAMSKÁ KUCHYNĚ>Stravování>Jídla

Vietnamská kuchyně – velmi oblíbená hlavně mezi cestovately a turisty. Ve vietnamské kuchyni je z velké části zastoupena zelenina, ovoce, bylinky, rýže, maso a proto je také velice zdravá. Tradiční vietnamská jídla jsou pestrá, výrazná s poměrně nízk

NAŠE KUCHYNĚ -

1 kus cibule 125 ml smetany ( na vaření) 4 stroužky česneku,sůl,majoránka,drcený kmín. V pánvi vyškvařím slaninu, nakrájenou na kostky. Přidám oloupanou,nadrobno nakrájenou cibuli, nechám zpěnit, vložím očištěná játra nakrájená na kousky a podusím do

Bulharská kuchyně: tarator, ajvar, džuveč, kefty, baklava ...

Vmícháme na proužky nakrájené papriky (nebo feferonku), podlijeme troškou vody a vše podusíme. Měkké kuře vyndáme z hrnce, zbavíme je kostí, maso nakrájíme na menší kousky, přidáme je k houbám s paprikami, podlijeme vývarem a chvíli podusíme. Podávám